Dordrecht in de oorlog

Een collectie van historische items van de tweede wereldoorlog in Dordrecht.

Origineel fotomateriaal. 

Bij de tabbladen onder het kopje foto's vind u origineel fotomateriaal uit de tweede wereldoorlog. De meeste van deze foto's zijn gemaakt door Duitse soldaten tijdens de meidagen van 1940 of gedurende de overige oorlogsjaren. Slechts enkele foto's zijn met zekerheid van Nederlandse komaf. 

De foto's zijn verdeeld onder verschillende tabbladen met elk hun eigen thema. Zo is er een tabblad welke zich richt op foto's van Dordrecht. 
Zo ook van Zwijndrecht, de Zwijndrechtse bruggen, het gehucht Willemsdorp en de Moerdijkbruggen. 
Andere thema's zoals de algemene begraafplaats komen ook aan bod. 

Wanneer u een grotere versie van de foto wilt zien, kan dat in de meeste gevallen. Als u eenmaal klikt krijgt u een vergrootte versie te zien. Als u vervolgens nog eens klikt wordt de foto nog een slag groter. 

Mogelijk worden er in de toekomst nog tabbladen toegevoegd. Wij wensen u veel kijkplezier. ©2017-2024 :Https://www.Dordrechtindeoorlog.nl: (Op de content op deze website berust auteursrecht: Deze content mag niet worden gedeeld, gedupliceerd of gepubliceerd zonder nadrukkelijke toestemming van de auteur van deze website. Voor verzoeken hieromtrent kunt u zich richten tot : Info@Dordrechtindeoorlog.nl of kijken op : www.Dordrechtindeoorlog.nl - Gebruiksvoorwaarden websitecontent).


E-mailen
Map
Info